Logo 2 Active

Wat doet 2 Active

Bedrijven met 25 medewerkers en meer moeten volgens de Participatiewet mensen met een beperking werk bieden. De wet stuit op weerstand bij ondernemers. Zij vrezen dat de zorg voor deze groep werknemers invloed heeft op de groei van hun bedrijf.

Gemeenten zijn sinds kort verantwoordelijk voor de uitvoering van de Bijstandswet. Zij moeten de uitkeringen uit eigen middelen financieren. Gemeenten zijn er bij gebaat om zo weinig mogelijk mensen gebruik te laten maken van de Bijstandwet.

2Active biedt de oplossing: Back on Track!

2Active biedt, in nauw overleg met de sociale dienst, mensen die in de bijstand zitten een leer-/werktraject. In een beschermde, bijna huiselijke sfeer pakken zij het werkritme (weer) op aan de hand van werkopdrachten die bedrijven aan ons uitbesteden. Onze medewerkers worden door coaches begeleid, geactiveerd, gemotiveerd en gestimuleerd. Zo bouwen zij aan zelfvertrouwen en werkervaring. Zodra zij (weer) bemiddelbaar zijn, gaan zij door ons ondersteund op zoek naar een reguliere baan.

De voordelen op een rij:

Voor bedrijven:

Voor gemeenten:

Voor de cliënten:

Antwoord voor bedrijven en gemeenten op Participatiewet
Begeleiding en ondersteuning naar werk!

Bedrijven moeten steeds vaker mensen met een beperking werk bieden.

Gemeenten willen steeds meer mensen met een bijstandsuitkering kunnen uitschrijven. 2Active biedt bedrijven én gemeenten een fantastische oplossing: Back on Track! > lees meer

Direct contact opnemen?

2 Active
Marconiweg 18
8071 RA  Nunspeet.

Bellen: 0341 253 353
Mailen: info@2active.nl

 

 

 


Ans Jansen

‘Aandacht voor de persoon
in kwestie en gehoord
worden vind ik belangrijk,’